7 Mayıs 2015 Perşembe

Arrow Yabancı Dizi Oyuncuları

Arrow Yabancı Dizi Oyuncuları

Arrow / Oliver Quenn (Stephen Amell)

Bir tekne kazasında babasını kaybederek bir adada 5 yıl mahsur kalıp daha sonra şehrine dönen bir karakteri canlandırmaktadır. Gündüzleri zengin playboy olan Oliver Quenn geceleri ise suçlarla savaşan Arrow'a dönüşmektedir. Suçlarla savaşmak içinde Green Arrow dan bildiğimiz ok ve yay kullanmaktadır.


Black Canary / Laurel Lance (Katie Cassidy)

Oliver'in eski kız arkadaşı olan avukat Laurel'ın en büyük iç çekişmesi tekne kazasında kardeşininde bulunmasıdır. Oliver'i seven Laurel'ın en büyük yarası da budur. Bu yaralar ve haksızlıkla mücadeleye olan isteği onu kavurarak Arrow dizisinde ileride karşımıza Black Canary olarak çıkaracaktır.


Deadshot / Floyd Lawton (Michael Rowe)

Aslen Batman dan hatırlayacağımız Deadshot Arrow'da Floyd Lawton olarak tanınmaktadır. En büyük özelliği ise kurbanlarının ismini vücuduna dövme olarak yaptırmasıdır. Usta bir nişancı olan Deadshot hedefini asla şaşmamakta ve sağ gözünde dürbün görevi gören bir gözlük takmaktadır.Arrow'da aynı zamanda Oliver Quenn'nin yardımcısı olan John Diggle'ın abisinin de katili durumundadır.


Chine White (Kelly Hu)

Fiji li bir uyuşturucu lideridir.Beyaz'ı andıran saçları ile Arrow'da göreceğimiz karakterlerden biri olacak. Kendisi Çinli olan Chine White adınıda bir eroin çeşidinden almaktadır.


Deathstroke / Slade Wilson (Manu Bennett)

DC Comics'in bilinen en kötü karakterlerinden biridir. Arrow'da spartacus den tanıdığımız Crixus adı ile bilinen Manu Bennett canlandırmaktadır. Dövüş konusunda uzman olan Deathstroke tan bir ölüm makinesidir. Oliver'ında adada mahsur kaldığı zamanlarda adada olan Slade Wilson Mirakuru adı verilen bir seruma maruz kalmış ve bu yüzden dolayı mükemmel bir güce sahip olmuştur. Arrow'da Oliver'in düşmanı olarak karşımıza çıkacak olan Deathstroke 'ı özellikle 2.sezonda bayağı fazla göreceğiz.


Huntress / Helena Bertinelli (Jessica De Gouw)

DC Comics evreni takipçileri onu Batman ile KediKadın'ın (CatWoman) kızı olarak bilmektedir. Arrow'da ise Karşımıza sevgilisinin ölümünden sorumlu tutulan bir mayfa babasının kızı olarak boy göstermekte. Sevgilisinin ölümünden sorumlu tuttuğu babasından bunun intikamını almakla yanıp tutuşmuş bir durumdadır. Arrow ile yolu kesişen Huntress de bir kaç bölüm dizinin konuğu olarak karşımıza çıkacaktır.


Manhunter / Savcı Kate Spencer (Ashley Scott)

Arrow da ilk olarak 4. bölümde göreceğimiz bu karakter hakkında bizim bildiğimiz pek fazla bir bilgi yok. Bakalım ileriki zamanlarda Manhunter'ı tekrar görüp daha detaylı bilgi sahibi olabilecekmiyiz.


Band of the Royal Flush (Kyle Schmid)

Smailville de daha önce gördüğümüz Schmid, Arrow da karşımıza Royal Flush'ın bir üyesi olarak çıkıyor. Süper güçlerini banka soygunu için kullanan bu karakterin başında Maça asının bir maskesi bulunmaktadır.


Felicity Smoak (Emily Bett Rickards)

Arrow'un en büyük yardımcılarından biri olacak Smoak, Oliver'ın aile şirketinde çalışan bir bilgisayar uzmanıdır. DS Comics hayranları onu The Flash dizisinde kendini gösteren Firestorm'un yardımcısı olarak bilirler. Arrow'da ise bilgisayar konusunda uzman en büyük ve en sevimli yardımcılarından biri olarak kendini bize gösterecektir.


Vordigan / Tommy Merlin (Colin Donnell)

Oliver'in en iyi arkadaşı olan Tommy, Arrow kimliğinden bihaber olup adadan sağ dönen arkadaşının uyum sağlaması için devamlı sosyal konulardan bahsetmektedir. Bir kazada Tommy'yi kaybeden Oliver bu olaya çok üzülmüş ve dizide de göreceğimiz politika değişikliğine gitmişti.DC Comics takipçileri onu Vordigan adı ile bir okçuya dönüşmüş olarak beklemekte ancak dizide şu anda bu şekilde bir girişim olup olmadığını bilmemekteyiz. Bakarsınız Tommy, Vordigan olarak ileriki zamanlarda Arrow da boy gösterir.


Speedy / Thea Quenn (Willa Holland)

Oliver'ın kız kardeşi olan Thea, speedy adı olarak bilinen bir DC Comics karakerine benzetilmektedir. Daha sonraları dövüş tekniklerini öğrenecek olan Thea'yı bakalım ileriki zamanlarda Arrow da nasıl bir şekilde göreceğiz.


Yao Fei (Byron Mann)

Oliver adaya düştüğünde adada olan paralı bir askerdir. Oliver'a nasıl dövüşüleceğinden okçuluğa her şeyi öğreten Yao Fei'dir Kısaca Arrow efsanesinin doğuşunu hazırlayandır
Share This

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder